Foto,  Träning,  Ur vardagen

En härlig dag

hästIgår hoppade jag upp på cykeln och hade ungefär ett hum om vad och vart jag ville, men jag var inte riktigt säker. Det är lite det som är tjusningen med att ge sig ut och cykla; man kan hamna nästan var som helst…

Jag tog hur som helst vägen om Vallda Sandö, vidare till Lerkil och tillbaka. En runda på cirka tre och en halv mil blev det och kameran fick följa med. En härlig dag som avslutades med att sonen och hans flickvän var här, åt middag och spelade spel med oss.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.