Foto,  Ur vardagen

Lyckat

pannacottaVaniljpannacotta med mjölkchokladmousse, halloncoli och citronmeliss. Mmm, gott!

Det blev lyckat igår. Vi bjöd gästerna på kycklingspett, fläskfilé, västerbottenostpaj och pastsallad och till kaffet serverade sonen desserten ovan. Mycket folk förstås, men finns det hjärterum finns det stjärterum sägs det och så var fallet igår.

Pengar, presenter och presentkort från Kitchenstore och Önska togs tacksamt emot – de kommer väl till pass nu när sonen och hans flickvän flyttar till en lägenhet i Åsa den första december. Mycket grejer behövs när man ska skapa ett hem…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.