Ur vardagen

He stole my heart

boyGrattis på 20-årsdagen säger vi idag till den finaste, bästa och mest underbara sonen som finns i hela världen!

Eftersom han numera ogillar att vara med på bild tog jag en gammal charmig bild från när han för skolfotografen gömde att han tappat en framtand för att illustrera det här inlägget. 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.