Foto,  Ur vardagen

Magiskt

ljussamlingEn sådan morgon. Jag vaknade tidigt (som vanligt), gick upp, hämtade tidningen, gjorde mig en kopp kaffe, tände ljus, kröp upp i soffan med en filt och bara myste. Njöt av den tidiga morgonen, av lugnet, av vädret utanför som jag trots mörkret förstod skulle komma att bli riktigt vackert även idag. Någon minusgrad får det att glittra till därute och det känns nästan magiskt. Härligt!

Det doftar gott från köket där jag redan börjat med förberedelserna inför kvällen och snart ska jag fortsätta greja, men först en stund här vid datorn med soft musik och lite surf.

Hoppas du får en riktigt härlig lördag!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.