Foto,  Ur vardagen

Någon annan i köket

lyktaIkväll ska här förberedas för morgondagens festligheter. Sonen fyller 20 på söndag och vi har lovat att ha kalaset här hemma hos oss eftersom han och flickvännen bor trängre än vi.

Igår var han och jag iväg och handlade det mesta så idag kan vi sätta fart direkt efter jobbet om vi vill. Ska bli kul att ha någon annan jobbandes i köket. Ja, för idag är det mest sonen som får jobba, då han har en specialare på gång som behöver tid. Maken och jag tar vårt i morgon så allt det är fräscht och nygjort.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.