Foto,  Ur vardagen

Tillfreds

höstlövHösten fortsätter att bjuda på strålande vackert väder här på västkusten och det känns riktigt, riktigt bra. Morgnarna är kalla, luften är klar, himlen allt som oftast blå och solen skiner. Det är lätt att känna sig tillfreds med tillvaron just nu med andra ord. Många härliga promenader blir det. Wee-hoo!

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.