Ur vardagen

Vill ha!

villhaJag har hittat en så himla fin jacka som jag är sugen på! Lite otippat att jag fallit för armygrönt, men den är verkligen supersnygg med alla detaljer och den skulle med största säkerhet passa mitt nya (lite mindre) jag alldeles utmärkt. Drömmer vidare och hoppas kunna lägga vantarna på den endera dagen…Jag pratar om Studswars Hanna-jacka/parkas army från Passion for Brands.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.