Foto,  Inredning,  Ur vardagen

Buddha ska få jobba ikväll

buddhaBuddha ska få jobba ikväll; nya massagebänken flyttar hem till oss och ska invigas.

Vi har som onsdagstradition sedan en tid tillbaka att sonen och hans flickvän kommer på middag  och sedan ger maken dem/henne massage innan det är dags för sonens korpfotbollsmatch. En bra tradition och jag ser fram emot alla härliga onsdagar vi haft och kommer att få tillsammans.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.