Alster,  Foto,  Inredning

Snart klara…

gästrum1 gästrum2Nu börjar vi närma oss. Snart är vi klara med vårt kombinerade foto-, gäst-, häng-, läs-och massagerum. Jag har visat mycket från det här rummet på Instagram på sistone, men det är för att det upptar mycket av mina tankar just nu…

Igår var jag hur som helst på Ikea och i några inredningsbutiker och köpte tavellister, ramar, lite fissel och don. Det som återstår nu är väggen här nedan. Än så länge finns ingenting på den, men i Photoshop har jag fixat upp ett par egendesignade tavlor med gatu- och ortsnamn som har anknytning till oss, våra familjer och släkten samt dialekttavlor med göteborgsord som jag tänkte jag skulle ställa på en tavellist där. Så här ser de ut:

taveldesignOch på väggen skulle de kunna se ut så här:

taveltestVad tycker du, ser det bra ut, eller är jag helt ute och cyklar?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.