Snart klara…

gästrum1 gästrum2Nu börjar vi närma oss. Snart är vi klara med vårt kombinerade foto-, gäst-, häng-, läs-och massagerum. Jag har visat mycket från det här rummet på Instagram på sistone, men det är för att det upptar mycket av mina tankar just nu…

Igår var jag hur som helst på Ikea och i några inredningsbutiker och köpte tavellister, ramar, lite fissel och don. Det som återstår nu är väggen här nedan. Än så länge finns ingenting på den, men i Photoshop har jag fixat upp ett par egendesignade tavlor med gatu- och ortsnamn som har anknytning till oss, våra familjer och släkten samt dialekttavlor med göteborgsord som jag tänkte jag skulle ställa på en tavellist där. Så här ser de ut:

taveldesignOch på väggen skulle de kunna se ut så här:

taveltestVad tycker du, ser det bra ut, eller är jag helt ute och cyklar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *