Foto,  Ur vardagen

Trevligheter

kickoffVar ute på trevligheter med jobbet igår kväll: samling i Badhusparken kl 18, pendeln in till Göteborg och en drink på mysiga Heaven23 på Gothia med magnifik utsikt över stan, promenad till Kristinelundsgatan och supergod middag på annorlunda, mysiga, varma, kitschiga Moon. Very, very nice.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.