Foto,  Träning,  Ur vardagen

Träningsförbud?

whitecloseIgår efter jobbet cyklade jag upp till skogen och sprang en runda. Det kändes härligt och det var inga konstigheter med det. Men något fel måste jag ha gjort för nu har jag så ont i höfterna så fort jag ska gå. Känner mig som jag tror att min skröplige gamle far gör. Illa.

Träningsförbud säger maken, men jag hoppas att det här snart är över så jag kan ge mig ut igen. Jag har känt av höfterna ett par gånger tidigare, men det har gått över fort och fallit i glömska. Den här gången känns det annorlunda. Usch, jag vill verkligen inte dra på mig några skador, det är ju därför jag försöker lära mig att springa rätt…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.