Foto,  Ur vardagen

Att prioritera

höstblandningHöstrusket fortsätter här på västkusten och det börjar bli mörkare på kvällarna. Nu får man liksom välja en sak att göra på kvällskvisten innan mörkret sänker sig. Förut kunde jag sladda hem från jobbet, hälsa på mamma, laga middag, träna, äta och ändå känna att jag hade en bra stund kvar av kvällen. Så känns det inte riktigt nu, nu handlar det mer om att prioritera.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.