Foto,  Ur vardagen

Ishockey och nyhetsbrev

fallfruktIgår var vi på Scandinavium och såg Frölunda slå Luleå med 2-1. Det var hemmapremiär för säsongen och det var bra tryck. Jag gillar verkligen att gå på hockey när det är mycket folk i arenan, laget/lagen spelar bra och när ”mitt” lag dessutom vinner. Kul!

Idag efter jobbet har jag inga bestämda planer. Får se om det blir träning av något slag, om sonen och hans flickvän kommer hit, om det blir ett besök till mamma eller om jag bara ska ta en hemmakväll. Jag har ett nyhetsbrev som ska göras bland annat…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.