Träning

Lyktstolpar

Ser du mig på bilden? 
löpning
Foto: Jonte Lind; tack för lånet av dina bilder

Förra veckan blev det så gott som ingen träning alls för min del eftersom jag inte mådde bra. I söndags var jag dock ute och sprang fem kilometer och slog mitt personliga rekord med tre minuter. Det går alltså att vila sig i form… 🙂

Men igår var det ingen vila på Rosapanterlöpträningen. Vi var ute och sprang i sammanlagt femtiofem minuter med avbrott för en del övningar emellan. Att använda sig av lyktstolpar kan vara bra när man vill utvecklas och bli snabbare; spring lugnt mellan första och andra lyktstolpen, ös på mellan andra och tredje, löp lugnare mellan tredje och fjärde, dra på igen mellan fjärde och femte och så vidare. Jobbigt men bra och nyttigt.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.