Foto,  Ur vardagen

Kura inne

höstfärger2Höst på riktigt nu då. Det regnade en del redan igår, men det var ingenting jämfört med vad jag förstår ska drabba oss idag. Mycket regn blir det. Och kulingvarning här på västkusten. Jodå, nu är nog sommaren över för i år trots allt.

Mysigt att kura inne igen och att inte behöva längta ut, när man står inne på jobbet hela dagen. Skönt med tak över huvudet. Och rätt klädd – skönt även med regniga höstpromenader. Ja, det här blir bra det också.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.