Foto,  Inredning,  Ur vardagen

Innemys

innemysHalvdåligt väder gör att det är perfekt för innemys idag. Jag sitter här och pillar lite i Photoshop; ska testa olika hyllor, tavlor och så på väggarna i det nytapetserade rummet. Att sätta upp tavlor och annat på väggarna i Photoshop innan man skrider till verket IRL känns safe och gör att jag kommer att känna mig lugn den dagen vi gör det första hålet.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.