Foto,  Ur vardagen

Världens bästa lördagsmorgon

kaprifolVärldens bästa lördagsmorgon är det idag. Solen skiner och det ser ut att bli en riktigt vacker dag. Jag sitter här och lyssnar på härlig musik och doftar på en kaprifol som jag knyckte uppe hos pappa igår. Mmm, vilken väldoft. Och bäst av allt; i gästrummet ligger två underbara människor och sover; sonen och hans flickvän. De kom till oss igår kväll, vi åt middag ihop, spelade spel och hade en härlig kväll och sedan sov de över. Härligt!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.