Foto,  Ur vardagen

Gôtt och gott

kärleksbänkÄlskar att det är fredag. Att det är morgon. Att jag fått vakna till den här dagen och att jag mår bra. Det är rätt gôtt att leva.

Ikväll blir det tacos och det ser jag fram emot. Man kan ju tycka att man som medelålders, utan hemmaboende barn borde äta lite ”finare” mat och skippa det klassiska familjefredagsmystjafset. Men icke, jag står på mig och håller fast vid traditionen för jag tycker att det är gott med tacos. Mmm. Mums!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.