Foto,  Träning,  Ur vardagen

Hör du det?

ljusliljor2Ikväll är planen att jag ska ut och motionera. Har inte rört mig ordentligt på hela veckan och jag saknar det! Magen spökade igår kväll igen men ikväll hoppas jag alltså att den håller sig i schack så jag kan komma ut. (Hör du det, lilla maggen?)

Ikväll hoppas jag också hinna med ett besök till mamma och så ska jag på ett förhoppningsvis trevligt möte. Hmmm…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.