Foto,  Ur vardagen

Man glömmer fort

naturenMår bättre idag så idag ”får” jag gå ut och det blir jobb igen. Det är ju gott att det går över. Har märkt att när jag inte har ont i magen går det inte att föreställa sig hur det känns att ha det och när jag har ont i magen är det svårt att föreställa sig hur det känns att inte ha det… Man glömmer fort och tur är väl det.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.