Håll tummarna

höstfatJag har varken ätit kottar, löv eller rönnbär – jag lovar.

Hemmadag idag på grund av magen som även gjorde att det inte blev någon löpträning med Rosapantern igår och natten har inte heller varit särskilt angenäm. Jag fattar inte vad detta är för något…

För tillfället känns det dock hyfsat bra, och jag gör nu ett test. Jag har inte ätit någon frukost idag utan bara druckit en kopp kaffe tidigt i morse. Det gick bra. Och precis nu har jag ätit två knäckemackor med kaviar, purjolök och två skivor ost samt sköljt ner dem med en kopp kaffe. Får se om det blir någon reaktion på detta. Jag är beredd men hoppas att jag ska slippa problem. Håll tummarna!

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Håll tummarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.