Håll tummarna

höstfatJag har varken ätit kottar, löv eller rönnbär – jag lovar.

Hemmadag idag på grund av magen som även gjorde att det inte blev någon löpträning med Rosapantern igår och natten har inte heller varit särskilt angenäm. Jag fattar inte vad detta är för något…

För tillfället känns det dock hyfsat bra, och jag gör nu ett test. Jag har inte ätit någon frukost idag utan bara druckit en kopp kaffe tidigt i morse. Det gick bra. Och precis nu har jag ätit två knäckemackor med kaviar, purjolök och två skivor ost samt sköljt ner dem med en kopp kaffe. Får se om det blir någon reaktion på detta. Jag är beredd men hoppas att jag ska slippa problem. Håll tummarna!

2 reaktion på “Håll tummarna

  1. Hoppas magen kryar på sig! Fast om du vill att den ska må bra är det nog inte optimalt att skippa frukosten o bara dricka kaffe…kaffe = inte bra för arga magar….
    Ha det bra!

    • Tack Jessica, jag brukar ALDRIG hoppa över frukosten, men magen var så öm i morse att jag inte kunde drömma om att äta… Testar vidare och ser vad jag pallar och inte. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *