Foto,  Ur vardagen

Håll tummarna

höstfatJag har varken ätit kottar, löv eller rönnbär – jag lovar.

Hemmadag idag på grund av magen som även gjorde att det inte blev någon löpträning med Rosapantern igår och natten har inte heller varit särskilt angenäm. Jag fattar inte vad detta är för något…

För tillfället känns det dock hyfsat bra, och jag gör nu ett test. Jag har inte ätit någon frukost idag utan bara druckit en kopp kaffe tidigt i morse. Det gick bra. Och precis nu har jag ätit två knäckemackor med kaviar, purjolök och två skivor ost samt sköljt ner dem med en kopp kaffe. Får se om det blir någon reaktion på detta. Jag är beredd men hoppas att jag ska slippa problem. Håll tummarna!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

  • Jessica

    Hoppas magen kryar på sig! Fast om du vill att den ska må bra är det nog inte optimalt att skippa frukosten o bara dricka kaffe…kaffe = inte bra för arga magar….
    Ha det bra!

    • skapica

      Tack Jessica, jag brukar ALDRIG hoppa över frukosten, men magen var så öm i morse att jag inte kunde drömma om att äta… Testar vidare och ser vad jag pallar och inte. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.