Foto,  Inredning,  Shopping

Hösttips: Yankee Candle hos Pysselgumman

autumnfruit
Tror inte det undgått någon att jag älskar Yankee Candle-ljus. Senaste doften som fått flytta hem till oss är Autumn Fruit. Den samsas just nu med Pink Sands, Black Coconut, Turquoise Sky och min absoluta favorit Clean Cotton. Självklart tänder jag inte alla ljus samtidigt, utan en doft får jobba i taget.

Jag har tur att det finns många återförsäljare här i stan. Om du också är sugen på att testa men det inte finns någon återförsäljare där du bor kan du köpa Yankee Candle hos Pysselgumman. Där finns massa annat kul också, kolla här och här till exempel. To die for…

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.