Foto,  Ur vardagen

Sensommarsolstrålar

strålarDagen idag har varit helt underbar. Vi började med en morgonpromenad och åt en sen frukost. Vidare till mamma som fyllde 72 år idag. Så åkte maken med Tölö A-lag på lunch och match. Själv packade jag ner kameran och åkte ut till Gottskär och Utholmen där jag gick runt, fotograferade, njöt, samlade energi och hade det underbart.

Sen åkte jag faktiskt och tittade på matchen jag också. Det var ju trots allt derby och dessutom gjorde vännernas dotters fästman speldebut i laget. Han gjorde bra ifrån sig och Tölö vann över Lerkil med 3-1, så det var ju roligt.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.