Lite blandat

nytapetseratGick hem tidigare från jobbet igår. Min mage är verkligen inte att lita på. Misstänker mer och mer att jag lider av någon slags intolerans, men har ingen aning om var jag ska börja… Jobbigt är det i alla fall och värst är att det slår verkligen till när och hur som helst.

Nåja, senare på eftermiddagen rättade det till sig och jag tog tåget in till Göteborg och som planerat gick jag på aw på Incontro med en väninna jag inte träffat på många, många år. Det är fantastiskt det där; med vissa människor funkar det hur bra som helst hur lång tid det än går mellan gångerna man ses. Väninnan uttryckte det så här: ”Känns som vi sågs i förrgår.” Får bli fler gånger framöver, helt klart.

Och igår blev sonens gamla rum färdigtapetserat. Det blev fint och jag är jättenöjd med resultatet. Nu ska vi bara planera vad som ska upp på väggarna och var. Kan ta lite tid, jag är noga med att inte bara slänga upp något för att det är tomt. Det ska kännas rätt och stämma innan ett enda hål görs i väggarna.

Jag har  fått en idé om egendesignade tavlor som jag ska försöka få till. Rummet ska få en rejäl touch av förr och vårt ursprung… Återkommer när idén tagit sig en bit från anteckningsstadiet till verkligheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *