Foto,  Ur vardagen

Den där känslan

grönI öster skimrar himlen svagt i rosa, solen är på väg upp, och idag ser det ut att kunna bli en riktigt vacker sensommardag. Det är visserligen slut på semesterfredagar nu, men det känns rätt okej ändå faktiskt. Livet är rätt lätt att leva så här en fredag även om hela arbetsdagen fortfarande ligger framför en. Det är den där känslan…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.