Foto,  Ur vardagen

Svida om?

ros2Mulen morgon idag igen. Långbyxor och ballerinaskor åker på idag, minsann. Här har utlovats sommartemperaturer hela veckan och visst har det varit skönt ute mitt på dagen, men på morgonen – brrr… Och inne på jobbet har vi ett väl fungerande ventilationssystem så jag har gått och småfrusit hela veckan i mina sandaler och korta byxor. Nu blir det väl kalasvarmt idag bara för att jag klär på mig mer. Nåja, jag har inte långt hem från jobbet om jag behöver svida om. 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.