Foto,  Träning,  Ur vardagen

Underbara, härliga brittsommar…

nypon

Tre kilometers löpning och fem och en halv kilometers cykling blev gårdagens motion utöver lunchpromenaden. Det är så härligt att vara ute och röra på sig! Framför allt när det är så underbart väder som vi har just nu. Mmm, underbara, härliga brittsommar…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.