Foto,  Träning

Härlig träning

ljusliljorTräningen med Rosapanternspringer igår bestod av löpning från torget upp till Kungsbackaskogen där vi körde backträning; upp och ner flera gånger om och ”tänk på att sträcka ut vristerna på vägen ner och att köra korta, lätta steg uppför”. Jobbigt men bra.

Så stannade vi till och körde lite styrka på gräset innan vi la oss platt på rygg på marken i början av backen ner mot stan och lät varandra springa över hela raden med löpare – ett steg mellan varje person – och lite slalomlöpning ner för sista delen av den backen. En stafett runt torget avslutade vi med innan vi stretchade ut efter det två timmar långa passet. Härlig träning!

De här passen brukar kosta en del träningsvärk, men jag känner inget  än så länge – har jag gjort fel, tro?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

 • ann

  Vad roligt det låter. Har tänkt att komma igång nu. Det blev ju en ”skitstart” på detta året med en bältros som satt i och sedan tappade jag sugen. Halsproblem under semestern gjorde att den tänkta träningsstarten kom av sig. Men idag ska jag ta första träningspasset på mycket länge. De blir en pw från inlag och hem till Anneberg har jag planerat. Ska bli såååå skönt hoppas jag. Må så gott!

  • skapica

   Hoppas du får en riktigt härlig pw idag, Ann. Vädret ska ju bli kanon, så jag tror nog du kommer att njuta.
   Och känner du för det kan du haka på vilken måndag du vill om du vill ha lite löptekninksträning. Det är gratis, för alla och ingen föranmälan krävs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.