Foto,  Ur vardagen

Eksjö stadsfest 2013

IMG_2098Petra Marklund var helt fantastisk igår…

Helgen i Eksjö har som vanligt varit helt underbar. Mysig stämning i stan, härliga människor att umgås med, god mat, fantastiska artister och mycket musik. Men tyvärr rådde det förbud mot att ta med sig systemkameran in på festområdet – och jag kände inte för att vifta med mitt presskort – så det blev bara några bilder och korta filmsnuttar med mobilen – men tro mig, det var bra. Riktigt, riktigt bra… Vi hoppas få uppleva ännu en stadsfest nästa år; av sex möjliga har vi varit på fem hittills. En härlig och mycket uppskattad tradition.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.