Foto,  Ur vardagen

Ska nog få trevligt ändå

           

Fredag på riktigt idag då, vi har som sagt var semester och det regnar. Det fick det ju inte! I Eksjö har det inte börjat regna än, om jag förstår det hela rätt, men tyvärr är troligtvis det här tråkvädret på väg åt det hållet. Så det blir till att packa ner regnkläder. Nåja, vi ska nog få trevligt ändå.

Åh, förresten mitt hundraåttiotredje träningspass för i år blev en 6,5-kilometers löprunda. Mission accomplished! Men jag fortsätter träna på ändå förstås – det är viktigt för mig för att jag ska må bra.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.