Foto,  Träning,  Ur vardagen

Sugen?

rosablomDet är fredag idag. Åtminstone i min värld. Eller ja, nej, det är det ju inte egentligen men eftersom vi är lediga i morgon är det samma känsla jag har i kroppen som jag brukar ha på fredagar. Yay!

Igår insåg jag att jag nästan hade uppnått mitt mål på att klara av 183 motionspass under 2013. Jag är bara ett pass därifrån och augusti är inte ens slut än. Bra jobbat tycker jag.

Och på tal om det så tänker jag köra en repris på utmaningen 2014. Jag har redan fått två som hakar på via Instagram. Hoppas att vi blir fler – det är ju så skönt att röra på sig – och man gör det helt och hållet på sitt eget sätt. All motion räknas, man behöver inte köra 15 mil på cykel, två timmar på gymmet eller så utan man bestämmer själv vad som ska räknas som ett pass…

Nåja, nu är jag långt fram i tiden, nu är det dags att återgå till augusti månad, njuta här och nu och så återkommer jag i ärendet när det nya året börjar närma sig. Men lämna gärna en kommentar på det här inlägget om du är intresserad, det hade varit kul att veta hur många som är sugna.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.