Foto,  Ur vardagen

Ser fram emot…

vattenfallIgår släpptes biljetterna till Stefan Anderssons föreställning Made in ChinaKajskjul 8 som har premiär den 24 januari 2014. Jag kastade mig på datorn och fick tag i biljetter. Så där, på Kajskjul 8, ska jag fira min 45-årsdag och det tillsammans med maken och två av våra vänner. Kul att ha det att se fram emot.

Och på tal om att se fram emot något; på fredag har vi semester igen – ahhh… 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.