Ingen hit

löpareIgår var det alltså dags för löpträning igen. Jonte fotograferade som vanligt och jag fastnade på bild när jag tränade frekvens. Tycker jag klarade mig riktigt bra där. Den ultimata frekvensen är tydligen 87 nedsättningar med högerfoten under en minut och jag hamnade första gången på 88, andra 86 och tredje gången på 88 igen. Snart där alltså.

Nästa del av träningen renderade i att jag fick vansinnigt ont i rumpan vilket medförde att jag inte kunde ge allt när vi skulle gå krabbgång framåt och bakåt, löpa med höga knän, röra oss framåt med utfall och så vidare. Gillar det inte. Inte alls faktiskt.

Jag gillar nämligen INTE när folk står och gnäller för att de har ont, när de säger innan att ”det där klarar jag nog kanske inte” och har massa bortförklaringar… Och så stod jag där själv igår och pep. Jag försökte bita ihop men det gjorde så fruktansvärt ont. Som tur är har jag ju massagehjälp hemma, så idag känns det lite bättre. Men att gå uppför trappor är ingen hit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *