Träning,  Ur vardagen

Ingen hit

löpareIgår var det alltså dags för löpträning igen. Jonte fotograferade som vanligt och jag fastnade på bild när jag tränade frekvens. Tycker jag klarade mig riktigt bra där. Den ultimata frekvensen är tydligen 87 nedsättningar med högerfoten under en minut och jag hamnade första gången på 88, andra 86 och tredje gången på 88 igen. Snart där alltså.

Nästa del av träningen renderade i att jag fick vansinnigt ont i rumpan vilket medförde att jag inte kunde ge allt när vi skulle gå krabbgång framåt och bakåt, löpa med höga knän, röra oss framåt med utfall och så vidare. Gillar det inte. Inte alls faktiskt.

Jag gillar nämligen INTE när folk står och gnäller för att de har ont, när de säger innan att ”det där klarar jag nog kanske inte” och har massa bortförklaringar… Och så stod jag där själv igår och pep. Jag försökte bita ihop men det gjorde så fruktansvärt ont. Som tur är har jag ju massagehjälp hemma, så idag känns det lite bättre. Men att gå uppför trappor är ingen hit.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.