Längtar redan

näckrosorDet är måndag morgon, ny vecka och en kortvecka dessutom – på fredag har vi vår sista semesterdag för sommaren. Idag blir det jobb och sedan planerar jag att åka till mamma. Därefter väntar löpträning och god middag; lagade en så god gryta med fläskfilé, bacon, champinjoner och rödlök igår som räcker även ikväll. Mmm, längtar redan efter den.

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.