Foto,  Ur vardagen

Känslokort – en bra idé

ekoUnderbart väder har vi idag. Solen skiner, det är varmt och härligt och deltagarna i triathlonloppet som gick av stapeln här i förmiddags kunde inte ha bättre förutsättningar. Bilder kommer lite senare.

Nu ska jag ut på en fotorunda – hämta kraft, röra på mig, se fina saker och ha det riktigt gott. Ska göra ”känslokort” som maken kan ge till dem han masserar här hemma. Vissa kort ska bara ha naturmotiv, andra ska få texter.

Ja, det blir ett trevligt projekt att sätta igång med. Jag har sänt ut en tanke om att dagen idag blir riktigt bra – och skickar nu också en tacksam tanke till söta Anna som fick mig att göra de allra första känslokorten. Det var en bra idé.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.