Foto,  Ur vardagen

Semesterfredag

semester2Fredag, vackert väder och vi har semester igen. Känns skönt. Idag ska vi ta hand om lite nödvändiga saker här hemma; tvätta, stryka, städa, handla etc. Men jag ska också till frissan och fräscha till mig i håret och så blir det ett besök till mamma så klart. Kanske tar vi en sväng till nyöppnade Lager 157 i Kållered också. Får se vad vi hinner med.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.