Foto,  Ur vardagen

Kungsbacka runt och river

jesskinIgår gick jag ut på en fotopromenad i för att se, registrera och dokumentera. Jag hade tur för när jag kom in till innerstaden pågick bland annat Kungsbacka river och  det var därmed väldigt mycket folk i rörelse. Nu får du chans att följa med mig på en liten runda och se hur det ser ut runt omkring där jag bor. Kom, låt mig visa dig…

prom1
prom2 prom3 prom4 prom5 prom6 prom7 prom8 prom9 prom10 prom11 prom12 prom13 prom14 prom15 prom16 prom17 prom18 prom19 prom20 prom21 prom22 prom23 prom24 prom25 prom26 prom27 prom28 prom29 prom30 prom31 prom32På kvällen gick vi ner till stan för att äta lite mat. Perfekt avslutning på en underbar dag.

prom33
pasta

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.