Foto

Kunde inte hålla mig…

nygiftaKlockan sex i  morse kunde jag inte hålla mig längre; jag var tvungen att börja redigera bilderna från igår. Det är så roligt att välja ut bilder och att få uppleva allt en gång till. Nu är jag klar och har även gjort i ordning bilderna som kommer att hamna här på bloggen. En liten tjuvkik bjuder jag på som vanligt, och fler bilder kommer efter att jag lämnat över allt till brudparet.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.