Foto,  PhotoShop,  Ur vardagen

Det känns rätt i hela kroppen

nevergiveupIdag skriver vi semester i kalendern och det känns superlyxigt att bara få skrota runt så här en fredagsförmiddag. Sen frukost har det blivit också och nu ska jag strax ta hand om lite stryktvätt innan det är dags för en dusch och en kort ”utflykt”.

I eftermiddag har jag fått äran att fotografera ännu ett bröllop och det ser jag fram emot. Jag älskar verkligen att fotografera och att få sitta och redigera mina bilder efteråt och jag kommer aldrig sluta försöka ta fina bilder och jobba med dem för det är det jag verkligen vill göra. Jag älskar att få vara kreativ! Det är helt enkelt meningen att jag ska göra det här; det känns rätt i hela kroppen.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.