Ful furighet

chiffonjeVi håller ju på att göra i ordning rummet som sonen lämnade tomt när han flyttade hemifrån. Det mesta i möbelväg ordnade vi med ganska omgående och kände oss nöjda så. Bara tapeterna kvar kändes det som då.

Men så dök den här chiffonjén upp i all sin fula furighet. (Jag har utvecklat en kraftig furuintolerans efter att ha varit med om en furuboom när jag var yngre) Det var en kollega som skulle göra sig av med chiffonjén och jag såg genast att det fanns potential i den. Och på semestern fick den sig ett par omgångar av maken och nu är den klar. Vit, fin och mycket mer i min smak.

Vad gäller tapeterna så är de beställda och betalade för, nu väntar vi bara på att målaren ska komma och göra sitt.

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Inredning, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ful furighet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.