Inredning,  Ur vardagen

Ful furighet

chiffonjeVi håller ju på att göra i ordning rummet som sonen lämnade tomt när han flyttade hemifrån. Det mesta i möbelväg ordnade vi med ganska omgående och kände oss nöjda så. Bara tapeterna kvar kändes det som då.

Men så dök den här chiffonjén upp i all sin fula furighet. (Jag har utvecklat en kraftig furuintolerans efter att ha varit med om en furuboom när jag var yngre) Det var en kollega som skulle göra sig av med chiffonjén och jag såg genast att det fanns potential i den. Och på semestern fick den sig ett par omgångar av maken och nu är den klar. Vit, fin och mycket mer i min smak.

Vad gäller tapeterna så är de beställda och betalade för, nu väntar vi bara på att målaren ska komma och göra sitt.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

  • skapica

   Hon i färgaffären sa att det skulle räcka med målartvätt, kvistlack (eller vad det nu heter), två lager grundfärg och två lager färg så det var nog så han gjorde, min käre make.
   Att slipa och greja stod inte högst upp på hans önskelista heller och jag hade inga jättekrav. Allt skulle ju bli bättre än det var. :O)
   Jag är nöjd och tycker det blev bra så här – inte perfekt, men bra. Berätta gärna hur det går för dig om du tar tag i projektet. ;o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.