Ful furighet

chiffonjeVi håller ju på att göra i ordning rummet som sonen lämnade tomt när han flyttade hemifrån. Det mesta i möbelväg ordnade vi med ganska omgående och kände oss nöjda så. Bara tapeterna kvar kändes det som då.

Men så dök den här chiffonjén upp i all sin fula furighet. (Jag har utvecklat en kraftig furuintolerans efter att ha varit med om en furuboom när jag var yngre) Det var en kollega som skulle göra sig av med chiffonjén och jag såg genast att det fanns potential i den. Och på semestern fick den sig ett par omgångar av maken och nu är den klar. Vit, fin och mycket mer i min smak.

Vad gäller tapeterna så är de beställda och betalade för, nu väntar vi bara på att målaren ska komma och göra sitt.

2 reaktion på “Ful furighet

  1. Oj va snygg! Krävdes det mycket underarbete? Har en liknande med tycker underarbetet är såååå tråkigt att jag drar mig för det.

    • Hon i färgaffären sa att det skulle räcka med målartvätt, kvistlack (eller vad det nu heter), två lager grundfärg och två lager färg så det var nog så han gjorde, min käre make.
      Att slipa och greja stod inte högst upp på hans önskelista heller och jag hade inga jättekrav. Allt skulle ju bli bättre än det var. :O)
      Jag är nöjd och tycker det blev bra så här – inte perfekt, men bra. Berätta gärna hur det går för dig om du tar tag i projektet. ;o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *