Blandad kompott

ovaderVädret den här veckan har verkligen varit helt oförutsägbart. Jag går runt i mina sommarkläder förstås, vi är ju ändå bara i mitten av augusti. På jobbet blir det dock kallt då det inte är något fel på ventilationen där, så där tar jag på mig en kofta och förbannar att jag inte tagit på mig långbyxor. Så blir det lunch och vi går ut på en liten lunchpromenad och då funkar klädseln alldeles utmärkt.

Och på eftermiddagarna, både igår och i förrgår, började det regna mitt i mina motionspass. Dessutom åskade det rejält igår kväll och det var så jag undrade om det skulle gå att somna för natten över huvud taget när jag låg i sängen och läste.

Idag är himlen mestadels blå, men jag ser en hög och tät molnbank söderut, så det kan nog bli lite blandad kompott idag också verkar det som.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *