Foto,  Ur vardagen

Blandad kompott

ovaderVädret den här veckan har verkligen varit helt oförutsägbart. Jag går runt i mina sommarkläder förstås, vi är ju ändå bara i mitten av augusti. På jobbet blir det dock kallt då det inte är något fel på ventilationen där, så där tar jag på mig en kofta och förbannar att jag inte tagit på mig långbyxor. Så blir det lunch och vi går ut på en liten lunchpromenad och då funkar klädseln alldeles utmärkt.

Och på eftermiddagarna, både igår och i förrgår, började det regna mitt i mina motionspass. Dessutom åskade det rejält igår kväll och det var så jag undrade om det skulle gå att somna för natten över huvud taget när jag låg i sängen och läste.

Idag är himlen mestadels blå, men jag ser en hög och tät molnbank söderut, så det kan nog bli lite blandad kompott idag också verkar det som.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.