Foto,  Träning,  Ur vardagen

Inte mycket bättre

segelbåtarVeckan har börjat bra och jag trivs som fisken i vattnet med det mesta för tillfället. 🙂 Jag jobbade igår och sen åkte jag direkt hem och åt mat för att slippa få håll på löpträningen klockan sex. Överlämnade så bilderna till helgens brudpar och därefter cyklade jag ner till samlingen på torget.

Trodde jag skulle få sällskap av ett par väninnor, men den enda ”kändisen” som dök upp var makens kollega och han och jag hakade på den snabba gruppen när vi gav oss ut på en liten runda.

Vi teamade ihop oss med någon så jämnstor vi kunde hitta som möjligt, körde backträning, gjorde sit ups på varandras ryggar, joggade barfota på stället, körde tvåminutersplanka och en hel del andra stärkande och bra övningar innan vi sprang tillbaka till torget för den gemensamma och avslutande stretchingen.

Efteråt cyklade jag hem och här möttes jag förutom av maken av soft musik och tända ljus och fick en härlig massage. Veckan kunde inte börjat mycket bättre.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.