Foto,  Ur vardagen

Fart och fläkt

strandmanIdag är det många som börjar jobba efter semestern – de långa, lata och lediga dagarna är över och det är dags att ta tag i vardagen igen. Jag har ju redan jobbat en vecka, men det gick bara på halvfart eftersom vi inte var så många på plats. Hoppas det rasslar till den här veckan. Jag behöver fart och fläkt; avskyr att ha för lite att göra.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.