Foto

Bildredigeringsdags

annarobinDet här är det vackra paret jag fick äran att fotografera igår. Vädret var inte riktigt på vår sida men det blev bra ändå till slut. Och här sitter jag nu – det är en gråmulen dag utanför mitt fönster – och ska med en kopp kaffe, lite soft musik och ett tänt doftljus börja välja ut bilder att redigera. Ska bli så kul!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.