Foto,  Ur vardagen

Lucky me

segelbåtLördag morgon – ahh, så härligt! Idag ska jag få agera bröllopsfotograf igen och det ska bli så roligt. Om vädret håller sig så här som det är just nu blir det fotografering ute vid havet och sedan bär det av till kyrkan. Stor dag för brudparet idag, stor dag för mig. Jag älskar att få fotografera vackra brudpar och redan nästa helg är det faktiskt dags igen. Lucky me.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.