Foto,  Ur vardagen

Russel och ståhej

måsJahåpp, så var första veckan på jobbet efter semestern snart genomlevd och avklarad. Det har gått bra, men det har varit väldigt lugnt och tyst och vi har inte varit många som jobbat. Det ska bli skönt när alla andra är på plats igen nästa vecka. Då blir det nog lite mer russel och ståhej.

Det har varit ganska enkelt mentalt att vara inomhus den här veckan för det har varit halvkasst till kasst väder hela tiden och jag är väldigt tacksam för det. Det hade varit mycket jobbigare om det varit 25°, klarblå himmel och stekande sol…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.