Foto,  Träning,  Ur vardagen

Magnus är bokad

grattisIgår firade vi makens födelsedag med lite grill, kaffe och Budapestlängd. Sonen och hans flickvän var här och vi bokade biljetter till Magnus Ugglas show ”Magnus den store” på Rondo i höst. Bra present till 46-åringen. 🙂

Ett nytt set träningskläder kommer väl till pass nu i höst också, så vi kan fortsätta cykla – mil efter mil – för att så småningom klara av att cykla Vasaloppet…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.