Foto,  Ur vardagen

Mannen, ”muggen”, legenden

larsIdag fyller han år; mannen, ”muggen”, legenden – min make. Och så firar vi vår bröllopsdag – den elfte i ordningen. Mmm, det blir nog till att göra något lite extra efter jobbet idag. Normalt sett brukar vi alltid ha semester den här veckan och göra något speciellt, men i år blev det inte så. Vi får göra det bästa möjliga av situationen ändå. Grattis på dig min älskling, hoppas du får en fin dag! 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.