Träning

Grunderna i löpning

img_8288I helgen läste jag om en ny löpargrupp som skulle starta i Kungsbacka. Det är Lennart ”Rosa Pantern” Hansson som ska lära ut teknik och grunderna i löpning på måndagkvällar.

Igår drog så det hela igång, och som du kan se på bilden ovan (som jag fått tillåtelse av Lennart att låna) var vi ganska många som slöt upp vid detta första tillfälle.

Jag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig, hur långt vi skulle springa, om jag tillhörde den snabba eller långsamma gruppen eller vad som skulle hända. Lite pirrig var jag allt inför passet…

Vi sprang i två grupper bort till fotbollsplanerna på Inlag där vi fick ta av oss strumpor och skor för att på gräset där känna på hur man springer ”rätt”. Dessutom fick vi parvis göra massa bra och spännande övningar och dessutom fick vi en hel del bra tips.

Vi avslutade på torget med gemensam stretching och jag var så glad och upprymd efteråt. Det här kändes helt rätt för mig och jag är så glad att jag cyklade ner till torget och hängde med. Det här ska jag fortsätta med! 🙂

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.