Foto,  Ur vardagen

Färdigsemestrad

semesterMånga av kollegorna har en veckas semester kvar, men inte jag. Nu är jag färdigsemestrad för den här gången. Det har varit härligt; kort men intensivt. Det sköna vädret har gjort att jag känner att jag fått ut allt det där som jag vill ha av sommarsemestern: sol, bad, grill, resor, härliga kvällar utomhus, trevligt umgänge och annat smått och gott. Så jag är nöjd, mycket nöjd.

Men bäst av allt är att det trots allt inte är riktigt slut på semestern ännu. Jag har lagt upp det så att jag kommer att få en del kortveckor här framöver i augusti, eftersom jag tagit semester ett antal fredagar. Skönt det också.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.